AZ ARC A MÁRKA MÖGÖTT – INTERJÚ FODOR-CSUTI RENÁTÁVAL, A BEST LASHES & BROWS PROFESSIONAL ALAPÍTÓJÁVAL

AZ ARC A MÁRKA MÖGÖTT – INTERJÚ FODOR-CSUTI RENÁTÁVAL, A BEST LASHES & BROWS PROFESSIONAL ALAPÍTÓJÁVAL

A Best Lashes & Brows Professional ma már megkerülhetetlen szereplője a szépségiparnak. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy bemutatjuk Neked a közel 10 éves vállalkozás és alapítójának történetét, hogy jobban megismerd, milyen motivációk állnak a márkánk mögött.

 

INTERJÚ FODOR-CSUTI RENÁTÁVAL, A BEST LASHES & BROWS PROFESSIONAL ALAPÍTÓJÁVAL


HOGYAN KEZDŐDÖTT A BEST LASHES & BROWS PROFESSIONAL TÖRTÉNETE?

A szépségipar iránt a külföldi tartózkodásom alatt kezdtem el igazán érdeklődni. Nemcsak azért, mert láttam benne lehetőséget, hanem azért is, mert mindig közel állt hozzám az a fajta precizitás, amit ez a szakma megkövetel.

Körülbelül 10 évvel ezelőtt kezdtem el szempilla-hosszabbítással foglalkozni. Az első képzéseket Magyarországon végeztem el. Abban az időben a szépségipari karrieremet még Angliában képzeltem el, ezért az ottani követelményeknek megfelelően több londoni Akadémia képzésén is részt vettem. Majd a megszerzett tudás birtokában már saját vendégeket vállaltam eleinte még műkörmösként. Aztán rövidesen kiderült, hogy a szempilla építés lesz az a terület, amiben el szeretném mélyíteni a szakmai tudásom.

Fodor-Csuti Renáta, a Best Lashes & Brows Professional alapítója
Fodor-Csuti Renáta,
a Best Lashes & Brows Professional alapítója

Bár imádtam gyönyörű pillákat varázsolni a vendégek számára, valahogy azt éreztem, hogy a leendő vagy fejlődni vágyó szépségipari szakemberek számára is át szeretném adni az elsajátított tudást. Így később már oktattam is a szempilla-hosszabbítás művészetét.Az Egyesült Királyságban kizárólag akkreditált oktatóként lehet tanfolyamokat tartani, ezért a megfelelő képesítések megszerzése elengedhetetlen volt, hogy megkezdhessem oktatói karrierem. 

Természetesen az önfejlesztés nem állt meg ennyivel. A szakmai tudásom folyamatosan pallérozom. Legutóbb például ismét Londonba látogattam egy több napos VIP képzésre, ahol a szakma legnevesebb mestereitől tanulhattam. A megszerzett ismereteket és gyakorlatot ma már nem a pillázás, hanem a termékfejlesztés során kamatoztatom, hogy a vásárlóinknak prémium minőségű termékeket biztosíthassunk.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a szakma valódi szerelem lett, ami a későbbiekben megalapozta a Best Lashes & Brows Professional márka létrejöttét is.

AZ ÖTLETBŐL KÉSŐBB VALÓSÁG, MAJD TÖRETLEN SIKER SZÜLETETT. MIT GONDOLSZ, MI ENNEK A TITKA?

A Best Beauty Kft. megalapításától kezdve lényeges volt számomra, hogy olyan szakemberekkel dolgozhassak, akik szenvedélyesen űzik a szakmát, abban folyamatosan fejlődni szeretnének és fontos számukra a magas minőséggel való alkotás.

A Best Lashes Professional csapatával több szakmai kiállításon is részt vettünk. Hatalmas elismerés volt számunkra, hogy Európa egyik legnagyobb kiállításán, a londoni Professional Beauty Exhibition-on is helyet kaptunk.

Hiszek abban, hogy a felkészültség és az elszántság ha alázattal és a magas minőségre törekvéssel párosul, akkor a kitűzött célok is megvalósíthatóak. 

A Best Lashes & Brows Professional termékei a legújabb technikákkal készülnek, miközben a legmagasabb minőséget képviselik. A sikeres szempilla- és szemöldök stylist-ok igénylik a tökéletes alapanyagokat és tudják, hogy hozzánk mindig bizalommal fordulhatnak.

AZ ELSŐ ÜZLET MÉG SZÉKESFEHÉRVÁRON VOLT. MIÉRT LÁTTAD JOBBNAK, HOGY KÉSŐBB BUDAPESTRE HELYEZD A SZÉKHELYEDET?

A Best Lashes Professional márkát valójában még külföldön alapítottam 2014-ben, majd a magánéleti okok hazaszólítottak, így a sikertörténetünk Magyarországon folytatódott. 

Számomra is meglepő módon a hazai fejlődés annyira gyors és dinamikus volt, hogy a magyar szempilla stylist-ok kielégítése vált elsődleges célunkká.

Miután óriási volt az igény a budapesti oktatásokra és a személyes jelenlétre, ezért pár hónapon belül megnyitottuk első budapesti központunkat a 12. kerületben.

Ma már egy több mint 200 négyzetméteres központban tudjuk fogadni a hozzánk érkező vásárlókat, a tanulóinkat pedig magasan felszerelt oktatóteremben képezzük.

A SZEMÖLDÖK STYLING VILÁGÁBAN IS A HAZAI ÉLVONALBAN JÁRTOK. MI FOGOTT MEG EBBEN A TERÜLETBEN?

A szemöldök styling mára az egyik leggyorsabban növekvő kozmetikai trend, így hazánkban is egyre nagyobb teret kap. A henna festési technika a szemöldök styling egyik stílusteremtő ágazata, amely külföldön már elképesztő népszerűségnek örvend. Én 2019-ben ismerkedtem meg vele, majd az Egyesült Királyságba utaztam, hogy kitanuljam a szemöldök laminálás, valamint a henna szemöldökfestés technikákat. 

Mélyen hiszem, hogy a Best Lashes & Brows Professional titka abban van, hogy nem csak forgalmazzuk a termékeket, de jól ismerjük a technikákat és a hozzájuk megfelelő eszközöket. A termékfejlesztés során magas fokú szakértői tudásunkra támaszkodunk, hiszen csak így tudjuk a legmagasabb színvonalat biztosítani.

A hazai szolgáltatás- és termékpaletta bővítésével a szépségipari szakértők kezébe így egy olyan plusz tudást adhatunk, amellyel ők is bővíteni tudják vállalkozásukat. 

Célom, hogy a hazai sminkeseket, kozmetikusokat és szépségtanácsadókat nemzetközi színvonalú termékekkel és tanfolyamokkal láthassam el.

MIÉRT TARTOD FONTOSNAK, HOGY SZEMÉLYESEN, AZ ÜZLETBEN IS JELEN LEGYÉL?

A személyes kapcsolat számomra mindig is értéket képviselt. Egyszerűen szeretek a vásárlókkal beszélgetni, mert így egy mélyebb rálátást kapok a mindennapi kihívásaikra – melyekre később akár közösen megoldást is találhatunk. 

Bár az üzletben egyre kevesebbet tudok jelen lenni, mégis ezek a napok töltenek fel és inspirálnak leginkább.

Emellett a mai napig belefolyok a napi működésbe és a panaszkezelésbe is, mert úgy gondolom, hogy a vásárlókkal való személyes kapcsolattartás a bizalom alapja. Csapatunk alapelve, hogy mindig megpróbáljuk a vásárlók kéréseit mindenki számára elfogadható módon kielégíteni.

Így igaz, az élő és az online oktatás vállalkozásunk alappilléreinek egyike. Fontos, hogy aki szempilla és/vagy szemöldök stylistként képzeli el a jövőjét, a gyakorlati tréningen túl megismerje a szakma üzleti és emberi oldalát is. Szakértőink több éves hazai és nemzetközi piacon szerzett tapasztalata, a szakma iránti alázata és tudása révén a képzéseken részt vevők teljes képet kaphatnak a szakmáról, így garantálva a sikert a későbbi önálló munkához.

HOGY LÁTOD A CÉG JÖVŐJÉT?

Rengeteg ötletet szeretnénk még megvalósítani a szempillaépítés, a lifting és a szemöldökformázás területén, a tanfolyamokkal kapcsolatban további terveink vannak, de bízom abban, hogy a jövőbeni céljaink elérése ugyanilyen izgalmas és kihívásokkal teli úton vezet keresztül minket.

Ha Te is részese szeretnél lenni a Best Lashes & Brows Pro további történetének, akkor kövess minket Facebookon és Instagramon!

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published